Tekno Yapı Kimyasalları
EN FR NL

Haberler

Karbon Fiber Kumaş (Cfrp), Frcm Ve Epoksileri Üreticisi

Karbon Fiber Kumaş (Cfrp), Frcm Ve Epoksileri Üreticisi

2001 yılından bu güne kadar Yapı Kimyasalları sektöründe hizmet gösteren firmamız (CFRP )Karbon fiber kumaş, Karbon fiber çubuk, Karbon fiber ip, Karbon fiber halat, Karbon fiber ankraj ve epoksi üretimi noktasında da piyasanın önde gelen firmalarından biri konumundadır.

2010 yılı ile birlikte (FRCM ) Karbon fiber mesh, Bazalt fiber mesh, Arglass fiber mesh, Püsküllü ankraj ve fan ankrajları ile de sektördeki yerini korumaktadır.

Üretici konumunda olan firmamız Karbon fiber, Bazalt fiber ve Arglass fiber mesh uygulamalarında kullanılan harçlardan olan hem çimento esaslı hem de hidrolik kireç eseslı tamir harçlarının üretimini de yapıp, güçlendirme sisteminin her noktasında üretici gücünü kullanarak kontrol mekanizmasını da hizmete sokmuştur.

Gerek üretim, gerek projelendirme, gerekse uygulama hizmetleri konusunda uygulayıcı bayilerimiz ile birlikte müşterilerimize hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Güçlendirilmesi gereken yapılarda performans analizleri, ilgili firmalarımız tarafından yapılarak yapının karbon fiber ile güçlendirme noktasında uygunluğu tespit edildikten sonra projelendirme aşamasına geçilip projeye uygun bir şekilde uygulama hizmeti için, fiyatlandırma yapılmaktadır.

Sorularınız mı var? Bir ürün ile ilgili daha detaylı
bilgi veya çözüm mü arıyorsunuz? Hemen Bize Ulaşın